KLIK HIER VOOR ONLINE AFSPRAAK


PRODUCTEN

Waar werken we mee


NAK Hair

LUXURIATE


Het Bao-Med assortiment is ontwikkeld op basis van de uitzonderlijk verzorgende eigenschappen van het fruit van de Afrikaanse baobab boom. De producten zijn samengesteld uit verschillende delen van de baobab vrucht. Zoals pure, koudgeperste olie en puur baobab fruitpoeder als belangrijkste ingrediënten. Elk product heeft unieke voordelen voor het verbeteren en behouden van gezond haar, huid en nagels.


 

NAK Hair

 

NAK Hair

 


NAK Hair komt uit Australië en ontwikkelt haarverzorgingsproducten voor de professionele kappersbranche. De Nak productlijnen weerspiegelen de zeer bewuste Australische levensstijl die veel respect heeft voor de unieke ligging van het continent, het zonovergoten klimaat, de eindeloze blauwe luchten, de omringende oceanen en de majestueuze landschappen. Alle producten zijn sulfaat vrij en parabenen vrij.


 

 

Wella

 

KOLESTON PERFECT, HET MERK DAT IN MEER DAN 100,000 SALONS OVER DE WERELD GEBRUIKT WORDT VOOR HAARKLEURING.

 

Onze meest pure kleur ooit met ME+ technologie Pure gebalanceerde kleurresultaten met natuurlijke diepte en glans

ME+,tot 60x minder kans op het ontwikkelen van een nieuwe allergie voor haarkleuringen*

Minder schade aan het haar, kleuring na kleuring**

Eenvoudige 1:1 mengverhouding

Met tot 100% grijsdekking; tot 3 oplichting niveaus


*VOOR MENSEN DIE NIET ALLERGISCH ZIJN VOOR HAARKLEURINGEN

Het risico op het ontwikkelen van nieuwe allergieën is weliswaar verminderd, maar er blijft een aanzienlijk risico op allergische reacties.​​​​ Vraag je stylist altijd om een allergietest uit te voeren 48 uur voorafgaand aan elke kleuring. Volg nauwkeurig de veiligheidsinstructies en raadpleeg www.wella.com/kolestonperfect. Als je ooit een allergische reactie hebt gehad op haarkleuring, kleur het haar dan niet. ME+ is aanwezig in specifieke nuances van Pure Naturals, Rich Naturals, Vibrant Reds, Special Blondes en Deep Browns van het Koleston Perfect merk.

 

 

Wella

 

TOPPIK IS DE BESTE COSMETISCHE HAARVERDIKKER.

 

Het is geschikt voor dames en heren. Met Toppik Hair Fibers heb je een volle bos haar in 30 seconden. De haarvezels hechten zich direct aan je haar en camoufleren zo de dunnere plekken. Naast de beroemde Hair Fibers heeft Toppik ook haarverzorgende producten en accessoires. Met de complete Toppiklijn ziet je haar er altijd geweldig uit. Toppik koop je eenvoudig, discreet en snel bij Hair Labs. Gebruik je Toppik voor het eerst, dan geldt bij ons: niet goed? Geld terug!.

 

 

 

 

Marc Inbane

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. Distributie is zowel nationaal als internationaal via high-end salons.


ONTSTAAN VAN MARC INBANE

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit wat van positieve invloed op hun houding was. Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om dit vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.


Met enerzijds het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV, en anderzijds de stralende terugkerende reizigers in gedachten, is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren!


Onze producten

Wella kleurprodukten

Modellenboek